Vedúci školskej jedálne
Základná škola s materskou školou Bratislava-Nové Mesto
Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Miesto práce
Cádrova 23, Nové Mesto
Cádrova 23, Nové Mesto
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
2024-05-27
2024-05-27
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Vedúci školskej jedálne
Informácie o výberovom konaní
Rozsah úväzku
100%
Počet študentov školy
454
100%
Počet študentov školy
454
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Znalosť práce s PC
Internet, Word, Excel, ovládanie programov na spracovanie Školskej jedálne, Edupage
Vzdelanie
Stredoškolské s maturitou
Kvalifikačné predpoklady:
• ukončené stredné odborné vzdelanie s maturitou z okruhu stravovania (stredná hotelová škola, stredná škola spoločného stravovania, stredná priemyselná škola potravinárska, obchodná akadémia doplnená minimálne 1-ročným kurzom v odbore kuchár s výučným listom) a pod.
• praktické zručnosti využiteľné pri výkone epidemiologicky závažnej činnosti sú výhodou
Ďalšie požiadavky
• organizačné a komunikačné schopnosti
• schopnosť riadiť školskú jedáleň pre MŠ (desiata, obed, olovrant)
• samostatnosť, spoľahlivosť a flexibilita
• práca s počítačom
• zdravotná spôsobilosť
• bezúhonnosť
• prax v danej profesii vedúci školskej jedálne je výhodou
• ovládanie programu školská jedáleň je výhodou
- mladý a dynamický kolektív
- materská škola pre zamestnancov
- zohľadnenie angažovaného prístupu v podobe náhradného voľna alebo finančnej odmeny
- možnosť predĺženia pracovnej zmluvy
- vzájomný rešpekt, porozumenie a ocenenie
5 dní dovolenky nad rámec ZP, DDS (3. pilier)
Súčasťou stravovacieho zariadenia je novovybudovaná a novozariadená kuchynská časť spolu s jedalňou pre všetkých žiakov.
Internet, Word, Excel, ovládanie programov na spracovanie Školskej jedálne, Edupage
Vzdelanie
Stredoškolské s maturitou
Kvalifikačné predpoklady:
• ukončené stredné odborné vzdelanie s maturitou z okruhu stravovania (stredná hotelová škola, stredná škola spoločného stravovania, stredná priemyselná škola potravinárska, obchodná akadémia doplnená minimálne 1-ročným kurzom v odbore kuchár s výučným listom) a pod.
• praktické zručnosti využiteľné pri výkone epidemiologicky závažnej činnosti sú výhodou
Ďalšie požiadavky
• organizačné a komunikačné schopnosti
• schopnosť riadiť školskú jedáleň pre MŠ (desiata, obed, olovrant)
• samostatnosť, spoľahlivosť a flexibilita
• práca s počítačom
• zdravotná spôsobilosť
• bezúhonnosť
• prax v danej profesii vedúci školskej jedálne je výhodou
• ovládanie programu školská jedáleň je výhodou
- mladý a dynamický kolektív
- materská škola pre zamestnancov
- zohľadnenie angažovaného prístupu v podobe náhradného voľna alebo finančnej odmeny
- možnosť predĺženia pracovnej zmluvy
- vzájomný rešpekt, porozumenie a ocenenie
5 dní dovolenky nad rámec ZP, DDS (3. pilier)
Súčasťou stravovacieho zariadenia je novovybudovaná a novozariadená kuchynská časť spolu s jedalňou pre všetkých žiakov.